پلاک ترازو

پلاک ترازو

پلاک ترازو: برای خرید باسکول و ترازوی مناسب یا حتی برای نصب، راه اندازی و نگهداری ترازو باید مشخصات فنی، دستورالعمل ها، نام سازنده و … بررسی شود. این اطلاعات معمولا در پلاک فلزی نصب شده روی ترازو، قابل مشاهده است. در این مقاله به جنس پلاک ترازو، روش تولید، ویژگی‌ها و سایر موارد مرتبط با آن می پردازیم.

اهمیت پلاک ترازو

مشخصات‌ فنی ترازوهای صنعتی و باسکول‌ها، بسته به نوع و کاربردشان متفاوت است. مناسب‌ترین راه برای نشان دادن دائمی این اطلاعات، استفاده از پلاک‌ فلزی می‌باشد. بر اساس بخشنامه اداره استاندارد، درج مشخصات فنی الزامی است.  در ادامه به موارد مشترک چاپ شده در پلاک ترازوهای مختلف اشاره می‌شود:

  • دقت: حداقل تفاوت وزنی که ترازو قادر به تشخیص آن است و معمولا در مقادیر کیلو و گرم بیان می‌شود.
  • ظرفیت: حداکثر وزنی که ترازو قادر به اندازه‌گیری آن است و میتواند بین ۱ کیلوگرم  تا ۱۰۰ تُن باشد.
  • شماره‌سریال: شماره‌ای که توسط سازنده بمنظور شناسایی، گارانتی و … برای ترازو ثبت می‌شود.
  • عملکرد: مربوط به شرایط محیطی مانند دما، رطوبت و محلی که ترازو در آن کار می‌کند.
  • ارتباط: درباره امکان ارتباط ترازو با سیستم‌های دیگر مانند کامپیوتر، پرینتر و … 
  • نوع نمایشگر: مشخصات نمایشگری که وزن و اطلاعات را نمایش می‌دهد.
  • ابعاد: طرح و شکل فیزیکی ترازو شامل طول، عرض و ارتفاع.
  • ولتاژ: شرایط برق و ولتاژ مورد نیاز برای عملکرد ترازو.
  • و …

توجه به  موارد فوق میتواند در خرید مناسب و یا بهبود سرعت تعمیرات تاثیرگذار باشد.

کاربرد پلاک ترازو

همان طور که در بخش قبل گفته شد، ترازوها بسته به کاربردشان دارای طرح و ساختاری متفاوت هستند. بعنوان مثال ترازوی مورد استفاده در صنعت حمل و نقل با ترازوی مورد استفاده در صنعت بسته‌بندی، فولاد یا ساختمان  و …  فرق دارد. به همین دلیل پلاک نصب شده روی ترازوها به لحاظ ابعاد با یکدیگر تفاوت دارند. ترازوهای صنعتی می‌توانند به انواع مختلفی تقسیم شوند. برخی از مدل های پرکاربرد عبارتند از:

  • ترازوهای توزین: برای اندازه‌گیری وزن مایعات مانند روغن، آب و … از این ترازوها استفاده می‌شود.
  • ترازوهای الکترونیکی: این نوع ترازوها از سنسورهای الکترونیکی استفاده می‌کنند و اغلب دقت بالایی دارند.
  • ترازوهای مکانیکی: این ترازوها از سیستم‌های مکانیکی مانند فنر یا سیستم‌های بالانس برای اندازه‌گیری وزن استفاده می‌کنند.
  • ترازوهای توپان: این ترازوها دارای ظرفیت بالایی بوده و برای موارد سنگین مانند کامیون‌ها و وسایل حمل و نقل استفاده می‌شود.
  • ترازوهای لودسل: این نوع ترازوها برای اندازه‌گیری از سلول‌های بارسنجی استفاده می‌کنند و معمولاً در برنامه‌های صنعتی و تجاری کاربرد دارند.

از دیگر مزایای پلاک ترازو میتوان به جنبه تبلیغاتی آن اشاره نمود. این شامل نمایش نام و لوگوی شرکت سازنده، آدرس، تلفن خدمات پس از فروش، شماره سریال، شعارهای تبلیغاتی و … می‌شود. به طور کلی پلاک فلزی علاوه بر کاربرد تخصصی میتواند در زیبایی و جذابیت ترازو نیز تاثیر داشته باشد.

پلاک ترازو ضمن نشان دادن نوع ترازو، مشخصات فنی و اطلاعات سازنده، میتواند در بالابردن سطح ایمنی نیز کارایی داشته باشد. چاپ علائم و هشدارها در پلاک ترازو با همین هدف انجام می‌شود.

جنس پلاک ترازو

اگر چه پلاک ترازو بسته به تعداد سفارش و سلیقه مشتری می‌تواند آلومینیومی و یا استیل باشد ولی معمولا از آلومینیوم و مستطیل شکل ساخته می‌شود. ضخامت مورد استفاده نیز ۰/۴ میلیمتر میباشد. برای افزایش سرعت، دقت و سهولت در زمان نصب، پلاک‌ها بصورت پانچ شده تحویل می‌گردد. از فعالان در این صنعت که افتخار همکاری داشته ایم: شرکت پند، پیام‌ توزین، صنعت‌توزین و …  در صورت نیاز به استعلام قیمت می‌توانید به شماره ۹۱۲۲۱۳۸۶۰۹ در تلگرام پیام ارسال نمائید.


نمونه پلاک ترازو

تصویر نمایانگر پلاک ترازو و باسکول با جزئیات مشخصات فنی و نکات کاربردی

تصویر نمایانگر پلاک ترازو و باسکول با جزئیات دقیق مشخصات فنی و نکات کاربردی بر روی آن

با توجه به اهمیت ترازو در اندازه‌گیری و کنترل وزن، اطلاعات دقیق از آنها باعث انتخاب بهتر و استفاده موثر می‌شود.

تصویر نمایانگر پلاک ترازو و باسکول با جزئیات دقیق مشخصات فنی و نکات کاربردی بر روی آن
Call Now Button